Tuinonderhoud

Onderhoud van uw tuin

Om het hele jaar optimaal van uw tuin te kunnen genieten, is een regelmatig onderhoud van uw tuin een vereiste.
Sommige mensen doen met veel plezier hun tuinonderhoud zelf en halen hier hun ontspanning uit terwijl anderen er vaak tegen op zien om er aan te beginnen. Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van tuinonderhoud verstaan wij de kunst om met uw tuin te communiceren.

Veel problemen ontstaan in de tuin door een verkeerde plantkeuze, verkeerd snoeien, geen bemesting of door simpelweg te weinig onderhoud. Door onze ogen te gebruiken kunnen we al in een oogopslag zien wat er verbetert kan worden in de tuin en verzamelen we zo de benodigde informatie om de leefomstandigheden in uw tuin te verbeteren.

Wij staan voor u klaar om u te helpen in de tuin, of het nu gaat om het snoeien van de beplanting en hagen, bemesten van uw tuin, gazononderhoud, onkruidbestrijding of het schoon spuiten van uw bestrating, uw tuin zal bij ons in goede handen zijn. Samen kunnen we kijken welke werkzaamheden wij, Tuincentrum D`n Heikant, voor u kunnen gaan verrichten.

Onderhoud van uw bedrijfstuin

Een representatieve tuin is een visitekaartje voor uw onderneming. Bij het aankomen rijden op uw terrein moet de klant meteen de sfeer van uw bedrijf kunnen proeven en onder de indruk zijn van de verzorging van het groen. Een goed onderhouden bedrijfstuin straalt uit dat er netjes en met beleid wordt gewerkt, dit alles draagt bij wat uw onderneming naar buiten toe uit straalt. Aan de hand van uw wensen maken wij een onderhoudscontract op maat.

Eén ding is zeker, met de ervaring, vakkennis en inzet van Tuincentrum D`n Heikant is uw tuin in prima handen.

Tuincentrum d'n Heikant

De groenste vingers van Laarbeek?
Die vind je bij Tuincentrum D`n Heikant.

Openingstijden

  • Maandag 08.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 08.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 08.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 08.00 - 20.00 uur
  • Zaterdag 08.00 - 17.00 uur

Contact

Bakelseweg 1
5735 SC Aarle-Rixtel
Copyright © 2021-2024 Tuincentrum d'n Heikant. Disclaimer
Creatief online met Creatievelink